Linja më e madhe ajrore në Amerikë, humbje kolosale gjatë 2020-ës!

Written by on 15/01/2021

Linja më e madhe ajrore në Amerikë, “Delta Air Lines” ka raportuar një humbje të të ardhurave me 17.1 miliardë dollarë në total.  “Rezultatet tona të tremujorit të fundit në dhjetor mbyllën vitin më të vështirë në historinë e Deltas”,  tha Ed Bastian, shefi ekzekutiv i saj. “Ndërsa sfidat tona vazhdojnë në 2021, unë jam optimist se ky do të jetë një vit i rimëkëmbjes dhe një pikë kthese që rezulton në një Delta edhe më të fortë, që përkthehet në rritjen e të ardhurave, përfitimin dhe gjenerimin e parave”, u shpreh ai.                                                                                              


Current track

Title

Artist

Background