“Liberation” i kushton nje reportazh Shqiperise turistike!

Written by on 05/06/2018

E perditshmja franceze “Liberation” ne nje reportazh qe i kushtohet Shqiperise ne faqen e saj te internetit, pershkruan destinacionet me te mira per turistet franceze ne Shqiperi. Dhermiu, Berati, Korca, Pogradeci dhe Gjirokastra kane qene disa prej qyteteve te pershkruara ne reportazh te cilat shpesh krahasohen edhe me qytetet franceze. Kete vit sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit ka pasur nje rritje te interesit te turisteve franceze per Shqiperine.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist