Lian Lutfija, piktori shqiptar në Turqi

Written by on 05/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe piktori shqiptar Liam Lutfija. Ai foli për karrierën e tij artistike disa vjeçare në Turqi dhe faktin që është bërë shumë i njohur në mediat turke pasi është përshkuar si Van Ghogu shqiptar. Ai e ka nisur pikturën që kur ishte fare i vogël në pallatin e kulturës në Tiranë, e më pas ka përfunduar liceun artistik në Stamboll. Liani aktualisht jeton në Turqi, por është vlerësuar me shumë çmime ndërkombëtare për pikturat e tij. Ka organizuar mbi 30 ekspozita personale ku është dalluar për veprat e pëlqyera nga publiku.


Current track

Title

Artist