Lezhe, nis projekti per rikonstruksionin e rruges se Shengjinit!

Written by on 22/09/2018

 

Projekti i bashkise Lezhe per rikonstruksionin e rruges se Shengjinit ka nisur te zbatohet.Ky investim se bashku me rrugen e Torovices jane dy projektet me te rendesishme infrastrukturore qe ka projektuar dhe jane kerkuar nga bashkia Lezhe per financim. Perfundimi i ketij segmenti do te sjelle impakt pozitiv ne levizjen e pushuesve, turisteve dhe permiresimin e kushteve per banoret e Shengjinit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist