Lezha pergatitet per pritjen e sezonit turistik!

Written by on 23/02/2019

Bashkia e Lezhes vijon punen ne bregdetin e Shengjinit, per krijimin e kushteve sa me te pershtatshme per sezonin e ri turistik. Punonjesit e bashkise po pastrojne reren e sjelle nga dallget prane shetitores, si dhe po pastrohet lulishtja pergjate saj. Nderkohe brenda pak ditesh fillon puna per mbjelljen e pemeve dekorative. Pastrimi i mjediseve publike ne bregdet, qytete dhe njesite administrative, me kontraktimin e firmave te reja te pastrimit, po shkon drejt normalizimit te plote. Nderthurja e turizmit bregdetar me ate historik e natyror dhe kulinaria e pasur e bejne Lezhen nje destinacion per turizem gjithevjetor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist