Lepusha me turistë 12 muajt e vitit

Written by on 29/07/2018

Lepusha me turistë 12 muajt e vitit

Fshati Lepushe eshte kthyer se fundmi nder me te preferuarit e turisteve te huaj qe duan turizmin malor.  Janë disa fshatra në komunën Kelmend në Malësinë  e Madhe në qarkun e Shkodrës, që me ndërtimin e rrugës së re  me parametra të standardit europian, kanë filluar të vizitohen në masë nga turistët e huaj dhe ata vendas.

Lepusha dallon për nga peizazhi natyror si dhe nga investimet e bëra në fushën e turizmit. Janë disa shtëpi pritjeje(bujtina) që bëjnë të mundur strehimin e vizitorëve, per gjate gjithe vitit pasi ky fshat  është një vend i mrekullueshëm me potenciale për  turizmin e natyrës dhe atë të aventurës. Kjo zonë edhe në dimër tërheq mjaft vizitorë e turistë të huaj. Janë kryesisht ata që pëlqejnë ngjitjet malore,aventurën dhe sportet e borës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist