Lehtësohen vizat, ja cilat janë procedurat që duhet të ndiqni për të marrë leje qëndrimi!

Written by on 25/12/2019

Procedurat për të marrë leje qëndrimi si emigrant në Itali janë lehtësuar.Vendimi është marrë nga qeveria italiane , por për emigrantët minorenë që janë të pashoqëruar nga prindërit. Kryeminsitri italian miratoi ndryshimin e rregullave për lejet e qëndrimit të minorenëve të pashoqëuar dhe konvertimin e tyre në moshë madhore. Lejet e qëndrimit “për moshë të mitur”, me kohëzgjatje deri sa të mbushin moshën madhore. Pasi minoreni të mbushë moshën madhore mund ta konvertojë lejen në qëndrim për motive punësimi.


Current track

Title

Artist

Background