Largohet drejtori i Jet Airways!

Written by on 27/03/2019

 

Themeluesi dhe kryetari i Jet Airways, Naresh Goyal, është larguar nga roli i tij drejtues ne Jet Airways, ndërkohe qe kompania  lufton me falimentimin. Jet Airways  ka qenë në  vështirësi te thelluara  financiare, pasi dy të tretat e fluturimeve të saj u anuluan javën e kaluar. Kompania eshte vendosur   nen drejtimin e bankes qendrore te Indise,  e cila akordoi nje huadhenie prej 200 milione dollaresh. Si pjesë e planit  të zgjidhjes, huadhënësit  gjithashtu do të fillojnë  shitjen  e aksioneve të reja për investitorët, një proces që pritet të përfundojë në qershor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist