Laguna Kune-Vail, gati ndërhyrja në infrastrukturë

Written by on 27/06/2019

 

 

Laguna Kune-Vail, e shpallur si zonë e mbrojtur rreth 8 dekada më parë ka një  mungesë të theksuar të infrastrukturës. Minstria Turizmit dhe Mjedisit, së fundmi ka vendosur të ndërhyjë duke vënë në dispozicion rreth 1 milion euro, për përmirësimin e infrastrukturës së zonës. Infrastruktura ekzistuese që përshkron lagunën , cilësohet si rrugë pa standarte. Rruga ekzistuese do të rikonstruktohet nga porta hyrëse deri në kanalin që lidh lagunën me detin. Kjo lagunë është zona e parë që është shpallur e mbrojtur në vendin tonë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist