Ky vend është gati të mirëpresë turistët! Rrit ndjeshëm testet Covid-19

Written by on 26/01/2021

Ministri i Turizmit në Xhamajkë, Edmund Bartlett, ka zbuluar se vendi ka forcuar infrastrukturën e tij të testimit Covid-19 për të përmbushur kërkesat në rritje të turistëve.  “Xhamajka tani është shumë e gatshme”, tha ministri. Sipas tij, infrastruktura është zhvilluar për të siguruar metodat e testimit që janë aprovuar nga autoritetet përkatëse dhe Xhamajka mund të përballojë çdo fluks turistësh duke i testuar të gjithë në hyrje.


Current track

Title

Artist