Ky shtet përjashton nga karantina punonjësit e vaksinuar të spitaleve!

Written by on 19/02/2021

Personeli shëndetësor në Norvegji, i cili është vaksinuar plotësisht kundër pandemisë së koronavirusit dhe ka funksione kritike në spitale ose shërbime të tjera shëndetësore, do të përjashtohen nga rregullat e karantinës.Vendimi është konfirmuar nga Drejtoria Norvegjeze e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

Image result for Bent Høie norway

Ministri Norvegjez i Shëndetësisë Bent Høie shprehet se kjo strategji kontribuon që shërbimet të plotësohen me personel, ndërkohë që kujdesi ndaj jetës dhe shëndetit vazhdon në mënyrën më të mirë të mundshme. /radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist