Ky është qyteti që shpenzon më tepër për festimet e Vitit të Ri!

Written by on 30/12/2019

Në Gjermani kanë nisur përgatitjet për shfaqjen e Vitit të Ri në mënyrë tradicionale me fishekzjarre . Shitja zyrtare e fishekzjarreve ka nisur zyrtarisht në datën 28 dhe gjermanët janë konsumatorë të mëdhenj të tyre. Ashtu si në shfaqjet zyrtare të fishekzjarreve në kryeqytetet e tjera të botës ,qytetarët në Berlin, njihen për hedhjen e fishekzjarreve në rrugë. Një prej 10 personave në Gjermani shpenzojnë mbi 50 euro për fishekzjarret e Vitit të Ri.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist