Ky është instituti më i rrezikshëm në botë!

Written by on 22/11/2019

Instituti “Friedrich Lofler”në Gjermani është një nga katër institucionet më të mira, me nivelin më të lartë të sigurisë ku viruset prodhohen dhe testohen çdo ditë. Ky laborator është i mbyllur për publikun, pasi konsiderohet si më i rrezikshmi në botë, dhe si portë për të hyrë në ishullin e vogël Rims, aty ku ndodhet instituti, duhet kaluar nga diga për në detin Baltik. Punonjësit i nënshktohen një procedure rigoroze të hyrjes dhe daljes.Në vitin 2010, instituti përfundoi ndërtimin e një sërë laboratorësh të rinj që konsiderohen si më të rrallët në botë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist