Ky është aeroporti që nuk ka anulluar asnjë fluturim në historinë e tij!

Written by on 19/11/2019

Për pasagjerët që udhëtojnë në aeroportin”Haneda” të Tokyos , përpikmëria është fjala e parë. Cilësuar si aeroporti i pestë më i ngarkuar në botë, me rreth 87 milion pasagjerë në vit, në 2018-ën, Handesa realizoi rreth 86% të udhëtimeve në kohë, duke u bërë aeroporti më i përpiktë në botë. “Haneda” ka marrë për katër vite rresht çmimin si aeroporti më i përpiktë. Kjo e fundit lidhet me vendosmërinë e punonjësve dhe teknologjisë inovative që vihet në funksion të të gjithë aeroportit. “Haneda” gjithashtu ka marrë edhe titullin si “aeroporti më i pastër në botë”, falë mirëmbajtjes së tij. Sfida për këtë aeroport duket se është mbajtja lart e standardeve më të mira.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist