Kushti i vetëm për të udhëtuar në Francë: Të jesh i vaksinuar!

Written by on 08/09/2021

Ndërkombëtarët e vaksinuar që dëshirojnë të hyjnë në Francë lejohen ta bëjnë këtë, pasi vendi i Evropës Perëndimore ka rihapur dyert e tij për turistët. Sidoqoftë, që nga 9 gushti, Franca ka rihapur kufijtë e saj për udhëtarët nga vendet e treta të cilët janë plotësisht të vaksinuar.Aktualisht, vendi pranon vetëm vaksina të autorizuara nga Agjencia Evropiane e Barnave.

Sipas autoriteteve në Francë, vaksinimi konsiderohet i vlefshëm pas dozës së dytë për vaksinat me dy cikle dhe katër javë pas marrjes së vaksinës Johnson & Johnson./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background