Kush mund të udhëtojë në Gjermani këtë verë dhe cilat janë rregullat

Written by on 15/06/2021

Edhe pse bllokimi dhe kufizimet e rrepta të hyrjes mbeten në fuqi, kufijtë e Gjermanisë janë të hapur për udhëtime thelbësore nga vendet e treta dhe vendet e BE-së apo Zonës Shengen. Për qytetarët e vendeve jo në Bashkimin Evropian, për momentin, nuk është e mundur të hyjnë në territorin e këtij të fundit për qëllime turizmi.

Gjermania vazhdon të mbajë kufizime të rrepta për shkak të situatës pandemike e cila vlerësohet se ende nuk është në nivelet e synuara./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background