Kur do të rifillojë procesi mësimor në Universitetin e Mjekësisë?

Written by on 07/12/2019

Studentët e Universitetit të Tiranës do të rinisin mësimin në datën 10 dhjetor, por për studentët e Univeristetit të Mjekësisë nuk do të ndodhë e njëjta gjë. Ky i fundit ka shtyrë sërisht datën e rifillimit të procesit mësimor. Rektori i univerisitetit, Arben Gjata ka njoftuar se mësimi do të fillojë në datën 13 dhjetor. Ai ka shtuar se fillimisht duhet të përfundojë kryerja e kontrollit në godinë nga ekspertët dhe certifikimi për të rifilluar mësimin. Në Tiranë, për shkollat fillore dhe gjimnazet, mësimi do të rinisë në 9 dhjetor.


Current track

Title

Artist

Background