Ku te pushoni mire dhe lire ne muajin maj?

Written by on 12/04/2018

Ku te pushoni mire dhe lire ne muajin maj? 

 

Business insider ka pare se fundmi trendet e fluturimeve, te dhenat e klimes si dhe kohen e udhetimit pergjate pikut te pushimeve gjate periudhes se muajit maj duke nxjerre edhe destinacionet me te mira e me te favorshme per kete muaj. Keto destinacione perfshijne nje larmi te gjere ushqimesh, si dhe pamje mjaft mbreselenese. Ne listen e Bussines Insider per muajin maj perfshihen Vankuveri, Rio de Janeiro, Lisbona, Budapesti, Firence dhe Bali.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist