Ku ndalojne turistet e huaj qe vizitojne Shqiperine?

Written by on 30/03/2019

 4600 turiste kane vizituar Parkun Arkeologjik te Apolonise gjate 3 muajve te pare te vitit 2019, dhe nga stafi drejtues I parkut raportohet qe numri i vizitoreve eshte gjithmone ne rritje. Turistët e huaj që vizitojnë këtë park, janë kryesisht francezë, italianë dhe gjermanë. Gjate kesaj periudhe gjithashtu jane bere pergatitje per te permiresuar infrastrukturen e brendshme te Parkut arkeologjik. Vemendje e vecante i kushtohet edhe mirembajtjes se monumenteve dhe muzeut arkeologjik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist