Ku i blejnë veshjet shqiptarët?

Written by on 21/11/2019

Importi më i madh  i veshjeve bëhet nga italia, megjithatë viti 2019 ka treguar se po rikthehet fryma kineze. INSTAT ka publikuar të dhënat progresive të shkëmbimeve tregtare të deritanishme, në të cilat dallohet se importi i mallrave”tekstileve dhe këpucë” nga Italia ka shënuar rënie në 10 muaj , krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit pasardhës.Në të njëjtën kohë që importi italian ka pësuar rëniem e kundërta ka ndodhur me importet “Made in China”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist