Kryqyteti francez po mendon të “eliminojë” njëherë e mirë  makinat!

Written by on 20/09/2021

Parisi mund të bëhet shumë shpejt, kryeqyteti i parë evropian që të kufizojë përdorimin e makinave.

Disa politikanë po konsiderojnë të mbyllin shumë prej rrugëve të qytetit për makina, në mënyrë që të përmirësojnë ajrin e ndotur si dhe mbingarkesën e trafikut.

Qyteti i vizituar nga turistët në çdo stinë të vitit synon t’i japë prioritet këmbësorëve, çiklistëve dhe transportit publik mbi makinat.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background