Kruja, qendra e vizitave per Vitin Mbarekombetar te Skenderbeut!

Written by on 14/08/2018

 

Mbi 57,710 vizitore vizitore shqiptare dhe te huaj kane vizituar Muzeun Kombetar “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” dhe Muzeun Etnografik Kruje gjate periudhes janar-korrik 2018, gati 2.5 here me shume se e njejta periudhe e vitit te kaluar. Numrin me larte te turisteve te huaj e perbejne italianet, te cilet vizitojne vendin tone te organizuar me agjenci turistike, individualisht, apo te shoqeruar nga miq shqiptare qe jetojne ne Itali. Viti 2018 eshte shpallur si Viti Mbarekombetar i Gjergj Kastriot Skenderbeut, ndaj atraksionet e Krujes jane pergatitur maksimalisht per t’iu pergjigjur sa me mire numrit gjithnje ne rritje te vizitoreve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist