Krocerat gjithnje e me te preferuara nga turistet!

Written by on 29/12/2018

Udhetimet e shpalosur ne Instagram, pushimet smart, turizmi i pergjegjshem, luksi dhe shtimi i turisteve femra kane qene disa nga trendet e industrise se lundrimit me krocere per kete vit. Studimin e sjelle Shoqata Nderkombetare e Linjave te Lundrimit per vitin qe po mbyllim qe regjistron 28 milione turiste ne bordin e anijeve turistike. Industria e lundrimit sipas shoqates eshte gjithmone e ne zhvillim ku mendohet se gjate 2019 numri i pasagjereve ne krocera do arrije ne 30 milione e do te gjenerohen 135 miliard $ fitime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist