Kroacia, turizëm edhe në tetor me çdo kusht!

Written by on 08/09/2021

Ministrja e Turizmit dhe Sporteve Nikolina Brnjac njoftoi se për të zgjatur këtë vit turistik, në të cilin Kroacia arriti 60% të trafikut të realizuar në vitin 2019, përpjekjet do të vijojnë edhe gjatë tetorit.

“ Falë sinergjisë së sektorit të turizmit, Kroacia është njohur këtë vit si një destinacion që ka marrë të gjitha masat për të krijuar parakushtet për një mjedis të sigurt”, u shpreh Ministrja.

Vetëm gjatë muajit gusht, Kroacinë e vizituan 4.3 milionë turistë të huaj./radiotravel.al  


Current track

Title

Artist

Background