Kroacia, sukses ne turizem qe ne 3 –mujorin e pare!

Written by on 19/04/2018

Kroacia, sukses ne turizem qe ne 3 –mujorin e pare!

 

Ne komplekset turistike kroate nga fillimi i sezonit turistik e  deri me tani jane regjistruar rreth 5 milion turiste te huaj. Shifrat i sjell Instituti per Analiza dhe Vleresime ne Turizem. Tregjet kryesore, nga te cilat kane ardhur turistet ne Kroaci jane Gjermania, Rusia, Rumania dhe Greqia. Te huajit kane preferuar qytetet kulturore dhe atraksionet natyrore te vendit nderkohe vera do te shenoje nje rekord te ri ne numrin e turisteve ne Kroaci.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist