Kroacia rrit taksën për turistët!

Written by on 04/08/2018

Kroacia rrit taksën për turistët!Kroacia do të rrisë taksën turistike me 25% në 2019 –ën.

Me përjashtim të kampeve, tarifat e reja do të zbatohen për të gjitha strehimet.

Vizitorët në destinacionet popullore turistike do të paguajnë (1.4 Euro) për person për një natë.

Rregullorja e re duhet të hyjë në fuqi nga 1 janari 2019 dhe do të zbatohet vetëm gjatë sezonit më të lartë turistik.

Sipas një deklarate të publikuar në faqen e internetit në Bordin e Turizmit të Kroacisë, fondet e mbledhura do të përdoren për të forcuar disi pozicionin e Kroacisë në një industri konkurruese globale të turizmit. 

Paratë do të rishpërndahen nëpër qytetet, komunat, si dhe në Bordin Kombëtar Kroat Turistik (HTZ) dhe Kryqi i Kuq.

Në vitin 2017, Bordi Kroat i Turizmit mblodhi plot  (55 milionë euro) nga taksat turistike.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist