Kroacia pret që turizmi të arrijë 60% të vitit rekord si 2019-ta

Written by on 07/07/2021

Drejtori i Bordit Kombëtar të Turizmit Kroat, Kristjan Staničić thotë se turizmi do të jetë ‘solid’ këtë vit dhe rreth 60 përqind e vitit rekord të vitit 2019 kur 21 milion turistë vizituan Kroacinë. Ndër të tjerash ai e konsideroi Kroacinë si një destinacion tërheqës dhe të sigurt.

Kroacia është përgatitur mirë për të pasur një kulm të sezonit turistik, pasi kushtet epidemiologjike aktualisht e favorizojnë diçka të tillë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist