Kroacia me 21 hotele te reja luksoze deri ne vitin 2020

Written by on 21/09/2018

 

Fale arkitektures se saj mbreselenese dhe atraksioneve kulturore, turizmi ne Kroaci eshte nje industri gjithnje ne rritje. Ne perputhje dhe me kerkesat e larmishme, parashikohet se deri ne 2020 me shume se 21 hotele te reja do te mirepresin turiste nga e gjithe bota. Fale promovimit dhe investimit qe shteti kroat po ben ne hoteleri prane qendrave shendetesore, edhe turizmi shendetesor do te jete nje atraksion i rendesishem ne Kroaci ne te ardhmen e afert.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist