Krishtlindje në Betlehem: Ja si paraqitet situata me turistët

Written by on 19/11/2021

Krishtlindjet janë normalisht sezoni i pikut për turizmin në Betlehem, vendlindjen tradicionale të Jezusit. Në periudhën para pandemisë, mijëra pelegrinë dhe turistë nga e gjithë bota festonin në Kishën e Lindjes së Krishtit dhe sheshin ngjitur me Manger. Izraeli rihapi kufijtë e tij për turistët e vaksinuar në fillim të këtij muaji, por relativisht pak pritet të udhëtojnë në Betlehem këtë sezon festash. Shumica e turistëve që vizitojnë Betlehemin fluturojnë në Izrael pasi Bregu Perëndimor nuk ka një aeroport.

Shumë nga hotelet e Betlehemit janë mbyllur ndërkohë që tregtarët kanë luftuar për të mbajtur veten në këmbë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist