Krimit kibernetik – Hakerat vjedhin paisjen e rendesishme te Sigurise Kombetare!

Written by on 27/05/2019

Qyteti i Baltimore ka rënë pre e krimit kibernetik. Hakerat kanë vjedhur një pajisje të Agjensisë së Sigurisë Kombëtare , dhe me të kanë ndërhyrë në llogaritë e banorëve , në faturat e ujit, pasuritë e patundshme , shërbimet shëndetësore dhe çdo gjë tjetër. Mesazhi fillestar u drejtohej qytetarëve dollarë në Bitcoin për të mos kryer veprime të mëtejshme . Autoritetet kanë kërkuar informacion nga Agjensia e Sigurisë Kombëtarë për çështjen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist