Krijimi i paketave te perbashketa turistike, synim kryesor i Ministrise se Turizmit!

Written by on 01/10/2018

 

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit synon krijimin e paketave te perbashketa turistike qe e vendosin Shqiperine ne vemendjen e tregjeve Europiane dhe atyre Aziatike. Turizem gjithevjetor dhe turizem si destinacion ne rajon, ky ishte qellimi i takimit te ministrit te Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi me 3 ministrat homologe te Sllovenise, Kroacise dhe Malit te Zi, ne Zagreb. Kater ministrat e Adriatikut rane dakord qe te hartojne paketa te perbashketa turistike, me qellim mberritjen e ofertave ne tregjet e Azise dhe te Amerikes. 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist