Kosta Rika është rihapur për udhëtarët. Si të fitosh një udhëtim falas në çift për 1 javë

Written by on 27/11/2020

Ndërsa kufizimet e udhëtimit hiqen në Kosta Rika, bordi i turizmit ka filluar një fushatë që shpërblen me 15 ditë pushime, 2 çifte fituesish përgjatë 2021. Konkurenca është e hapur për banorët në SH.B.A. dhe Kanada. Për të qenë pjesë e saj thjesht duhet të bindni të tjerët për t’ju votuar përse e meritoni një udhëtim në Kosta Rika. Udhëtimi falas përfshin akomodimin, biletën e kthimit, sigurimet dhe kuponat për të ngrënë të gjitha vaktet. Kostoja normale e udhëtimit do të ishte 5200 dollarë, por fituesit do ta shijojnë atë falas. Konkursi zgjat deri më 31 janar 2021.


Current track

Title

Artist