Kosova merr rekomandimin per liberalizimin e vizave

Written by on 19/07/2018

Kosova merr rekomandimin per liberalizimin e vizave

Kosova ka arritur te marre rekomandimin per liberalizimin e vizave per levizjen e lire ne Bashkimin Europian, pas permbushjes se kritereve te percaktuara nga Komisioni Europian. Vendimi i Komisionit Europian u njoftua nga nje deklarate e perbashket per shtyp nga Bruskeli, e Presidentit te Kosoves Hashim Thaçi dhe Komisioneri per migracionin ne BE. Komisioneri tha se liberalizimi nuk ishte nje dhurate, por nje vendim i merituar, pasi sipas tij Kosova i ka plotesuar te gjitha kriteret per liberalizimin e vizave. Ndersa shtoi se tashme kjo eshte ne duart e Parlamentit dhe Keshillit Europian. Nderkohe, Thaçi e cilesoi liberalizimin e vizave nje moment domethenes ne rrugen europiane te Kosoves deri ne anetaresimin e saj ne BE.

Kosova merr rekomandimin per liberalizimin e vizave


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist