Kosova me numer rekord turistesh

Written by on 06/09/2018

 

Kosova ka qene kete vit nje destinacion i preferuar per shume turiste te huaj, qe kane shenuar nje rekord te ri. Ne tremujorin e dyte te ketij viti, numri i vizitoreve ne hotelet ne Kosove ishte 69 mije, prej tyre 37% pjesa tjeter te huaj. Ne raportin e publikuar mbi statistikat e hotelerise ne Kosove per tremujorin e dyte 2018 thuhet se numrin me te madh te vizitoreve dhe neteve te qendrimit te tyre e ka rajoni i Prishtines. Pjese e anketes kane qene 187 hotele, qe ushtrojne veprimtari hoteliere ne territorin e  Kosoves. Pas Prishtines, pjesa me e madhe e tyre gjenden ne Peje e Prizren. Numri me i madh i vizitoreve te huaj ishte nga Shqiperia, Gjermania dhe SHBA.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist