Kosova ka në plan të lëshojë pasaporta COVID-19

Written by on 12/02/2021

Kosova do të bashkohet me listën e vendeve që lëshojnë pasaporta vaksinimi për ata që marrin vaksinën kundër COVID-19.  Një vendim i tillë është konfirmuar nga Ministria e Shëndetësisë së Kosovës, e cila theksoi se Kosova së shpejti do të marrë 100 mijë vaksina përmes COVAX dhe qytetarët e saj do të kenë pasaportën e vaksinimit pasi të marrin dy doza të vaksinës.


Current track

Title

Artist