Kosova do te rehabilitoje rruget drejt Prevalles dhe Brezovices

Written by on 09/08/2018

Kosova do te rehabilitoje rruget drejt Prevalles dhe Brezovices



Nje investim prej 4 milione euro do te hidhet nga qeveria e Kosoves per rehabilitimin e rrugeve rajonale, degezime qe te dergojne per ne destinacionet e njohura Prevalle dhe Brezovice. Investimi pritet te afroje me shume turistet me Kosoven dhe keto zona te cilat jane teper te preferuara sidomos gjate sezonit dimeror. Sipas ministrit te Infrastruktures se Kosoves ky investim do te mundesoje qasje me te lehte ne bukurite e Prevalles dhe Brezovices, komunikim me te shpejte per komunitetin qe jeton ne kete zone dhe rritje te kapaciteteve per zhvillim te turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist