Kontrolloni bagazhet tuaja në aeroport, një punonjës ndryshon etiketat e tyre!

Written by on 18/11/2019

Një punonjës në sektorin e bagazheve në një aeroport në Singapor është dënuar me 20 ditë heqje lirie për ndryshimin e 300 etiketave të bagazheve të cilat janë dërguar më pas në destinacione të gabuara. Para gjykatës lokale ai ka theksuar se i ka bërë ndryshimet si pasojë e nervozizmit dhe zhgënjimit, pasi kërkesa e tij për shtim personeli është refuzuar. Bagazhet me etiketat e ndryshuara kanë patur destinacione nga e gjithë bota.


Current track

Title

Artist

Background