Kontrollet e fundit në rrjetin rrugor kombëtar, autoritetet japin vlerësimin final!

Written by on 21/12/2019

 

Në tunelin e Kërrabës , është kryer inspektimi i hollësishëm , lidhur me pasojat e tërmetit të datës 26 nëntor , ashtu siç u realizua edhe në të gjitha veprat e tjera në të gjithë rrjetin rrugor kombëtar. Inspektimi është kryer nga Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe përfaqësues të Operatorit të tunelit. Inspektimi në tunel doli në konkluzionet se nuk ka asnjë problem shqetësues për përdoruesit e tij. Funksioni i tij vazhdon normalisht pa asnjë ndërprerje dhe në përputhje të plotë me projektin e menaxhimit operimit dhe mirëmbajtjes së tij.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist