Kontroll në fluturime, rriten vonesat e avionëve

Written by on 09/07/2019

Muaji qershor ka regjistuar numër të lartë të vonesave dhe anulimeve të fluturimeve në aeroportin  ndërkombëtar ”Nënë Tereza”. Në raportin e fundit të Autoritetit të Aviacionit Civil, bie në sy numri i lartë i vonesave dhe anullimeve të fluturimeve. Sipas legjislacionit pasagjerët për çdo vonesë mbi dy orë, duhet të kompensohen me rreth 250 euro, pasi të kenë plotësuar ankimimin.  Të gjithë personat që kanë parashikuar udhëtime këtë periudhë, duhet të kontrollojnë adresat e aeroporteve për vonesat e mundshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist