Kontenjeret e rrezikshem ne Detin e Veriut alarmojne autoritetet europiane!

Written by on 03/01/2019

Kontenjeret e rrezikshem ne Detin e Veriut alarmojne autoritetet europiane!

Me shume se 270 kontejnere, qe rane nga nje anije gjigante transportuese ne Detin e Veriut, pas nje stuhie dhe qe pritet t’u afrohen brigjeve europiane, kane shkaktuar alarm. Anija transportuese ”MSC Zoe”, nje nga me te medhate ne bote, humbi nje pjese te ngarkeses se saj, nderkohe qe lundronte ne ujerat e perfshira nga stuhia mes Belgjikes dhe Gjermanise. Roja Bregdetare holandeze tha se me shume se 20 kontejnere kishin arritur ne plazhet e Vlielandit dhe Amelandit. Gjashte kontejnere ndodheshin ne ujerat gjermane, nderkohe qe thuhet se brigjeve po u afrohen edhe kontejnere me materiale te rrezikshme. Autoritetet e emergjencave ne qytetin port te Cuxhaven, ne Detin e Veriut, njoftuan se nje nga kontejneret ka benzoil peroksid industrial, qe perdoret per produkte plastike.”MSC Zoe” ka nxjerre ne det anije speciale per kapjen e kontejnereve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist