Kompania qe ofron mundesine e rezervimit te destinacionit ne varesi te temperaturave te ajrit!

Written by on 28/05/2018

Per disa udhetare, zgjedhja e pushimeve te duhura nuk ka te beje me vendin apo me ushqimin por gjithçka lidhet me klimen. Linja ajrore norvegjeze Norwegian Air ka lancuar opsionin e ri i cili i ofron perdoruesve mundesine e kerkimit te destinacioneve bazuar ne temperaturat qe ata deshirojne. Udhetaret mund te zgjedhin nje varg temperaturash te deshirueshme prej tyre dhe linja ajrore do te kufizoje se cili prej 40 destinacioneve te saj do te ishte ideale. Ky opsion i ri eshte nje menyre e pagabueshme per te mposhtur nxehtesine e veres si dhe per t’i shpetuar ererave te frikshme te dimrit.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist