Kompania gjigande merr dhuratën e fundvitit, vetëm 150 milion euro gjobë!

Written by on 21/12/2019

 

 

Agjencia franceze për konkurrencën e tregut ka gjobitur me 150 milion euro kompaninë”Google” për shpërdorim të pozitës së saj dominuese në tregun e reklamave në internet. “Google Ads” përdor metoda të paqarta dhe të vështira për tu kuptuar duke i zbatuar ato në mënyrë të pabarabartë dhe arbitrare”, l theksuar agjencia.Kjo është gjoba e fundit për Google, pas disa gjobave europiane . Nga ana tjetër, Google është shprehur se do të apelojë vendimin dhe se politikat  e reklamës janë në zbatim të mbrojtjes së konsumatorit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist