Kompania gjigande jep lajmin e mirë, ja  sa vende pune do të hapë në vitin 2020!

Written by on 16/12/2019

Tesla ka shumë fabrika në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,ndërkohë që pritet të hapen të reja në Gjermani dhe Kinë. Fabrikat që tani janë funksionale ndodhen në San Francisko, Nevada dhe New York.Njëra prodhon makinat, njëra panele diellore dhe një tjetër bateri makinash. Vitin tjetër pritet të hapet fabrika e radhës në Shangai, Kinë dhe një tjetër në Berlin. Fabrika e Berlinit do të  jetë prodhojë 500 mijë makina në vit,duke u kthyer në një angazhim serioz.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist