Kompania gjigande e prodhimit shkurton mijëra vende pune!

Written by on 21/11/2019

Furnizuesi gjerman i pjesëve të automjeteve “Continental” do të zvogëlojë aktivitetin në sektorin prodhues. Rregullat e rrepta për emetimet kërcënojnë kërkesën për pjesët e motorit me djegie të brendshme, duke rezultuar në humbjen e më shumë se 5000 vendeve të punës, deri në vitin 2018. “Continental “deklaron se 520 vende pune do të humbasin pasi kompania të mbyllet në Gjermani, në vitin 2024. Qindra vende pune do të shkëputen edhe në New York dhe Piza të Italisë.

Set of car parts isolated on white background 3d


Current track

Title

Artist

Background