Kompania e prodhimit të avionëve , zbulon defekte  në krahët e avionëve!

Written by on 06/06/2019

 

 

Kompania e prodhimit të avionëve”Boeing” ka njoftuar se disa prej avionëve të bllokuar pas incidenteve të fundit në Indonezi dhe Etiopi, mund të kenë disa pjesë të dëmtuara te pjesa e krahëve. Disa prej pjesëve mund të kenë nevojë të zëvëndësohen, pasi rrezikohen të prishen ose thyhen edhe pa shkaktuar rënien e avionit. Kompania e ka zbuluar problemin në një nga takimet me furnizuesit  e kompenentëve të avionëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist