Kompania ajrore hungarezer , rekord fluturimesh!

Written by on 01/06/2019

 

 

 

Kompania ajrore”Wizz Air” ka rregjistruar rekord fluturimesh . Linaj me kosto të ulët ka deklaruar se fitimi neto është rritur me një shumë rekord prej 300 milion eurosh. Shefi ekzekutiv i kompanisë ka thënë se normat e larta të rritjes ekonomike të Europës qendrore dhe lindore i kanë krijuar mundësinë”Wizz Air” të rrisë të ardhurat nga viti në vit. “Aftësia për të rrritur kostot dhe për të ofruar çmime të ulëta në rrjet, do ta bëjnë kompaninë të rrisë fitimet e saj rekord”, ka theksuar ai.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist