Kompani afrikane e udhëtimeve, me investitorë të rinj!

Written by on 29/05/2019

 

 

Travelstart, kompania online e udhëtimeve në Afrikë ka njoftuar partneritetin e ri me firmën investuese”HarbourVest”. Partneri i ri do të mbështesë zgjerimin e Travelstart në kontinentet e tjera në fushën e turizmit dhe tregut të udhëtimeve. Themeluesi i Travelstart është shprehur se ky partneritet është një mundësi e artë për kompaninë dhe fushën turizmit gjithashtu. Nga ana tjetër, HarbourVest, cilësohet si një nga kompanitë më të mëdha investituese në botë, dhe partneriteti me kompaninë e udhëtimeve është suksesi i saj i radhës.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist