KLSH: Abuzim me perlat natyrore te alpeve!

Written by on 23/04/2018

KLSH: Abuzim me perlat natyrore te alpeve!

Kontolli i Larte i Shtetit ka zhvilluar se fundmi nje auditim ne Administraten e  Zonave te Mbrojtura ne Shkoder dhe ka dale ne perfundimin se shumica e perlave natyrore te kesaj pjese kane mbetur jashte vemendjes, duke lejuar te abuzohet. Zona e Thethit, sipas KLSH, eshte lene ne meshire te fatit duke lejuar ndertimin e bujtinave apo nderhyrjeve te tjera pa asnje lloj vleresimi mjedisor. Administrata ka nje nivel te kufizuar te dhenash te pergjithshme per zonen, çka ndikon ne menaxhim me eficence te ulet dhe perfitueshmeri minimale nga aktiviteti i turizmit. Keto aktivitete biznesi turistik ne pjesen me te madhe nuk jane te licencuara dhe nuk kane marre leje mjedisore. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist