Kjo kompani ajrore do te peshoje cdo pasagjer perpara se te hipi ne avion.

Written by on 11/04/2019

Nje kompani ne britani e cila kerkon te zvogëlojë sasinë e karburantit të djegur nga avionët ka kerkuar qe çdo pasagjer i linjës ajrore do të peshohet perpara fluturimit.‘The Independent’ raporton se duke peshuar çdo pasagjer para fluturimit, mund të rritet siguria dhe të shkurtohet dëmi mjedisor i shkaktuar nga çdo fluturim. Aktualisht, linjat ajrore përdorin “masën e supozuar”, duke vlerësuar peshën totale të udhëtarëve duke marrë në konsideratë shifrat e përcaktuara paraprake. Momentalisht supozohet qe cdo pasagjer peshon 88 kg.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist