Kjo është risia e që do të lehtësojë udhëtimet tuaja!

Written by on 18/11/2019

Në një nga terminalet e aeroportit të New York-ut janë tashmë dy makineta që shesin karta SIM të markës Google Fi. Me vetëm 10 dollarë në muaj, mund të sigurohet një kartë që funksionon në 200 vende të botës me anë të roaming global. Google Fi është operator virtual celular që ka bërë debutimin e tij në SHBA për disa muaj , tashmë me kartat që mund të blihen në dyqanet Best Buy dhe vetëm disa ditë më parë edhe në dyqanet Target. Nisma e Google ka synim përkushtimin ndaj udhëtarëve që nisen në të gjithë botën me një plan tarifor të thjeshtë dhe fleksibël. Destinacionet ndërkombëtare mund të thirren falas dhe qarkullimi i të dhënave për roaming mund të përdoret pa problem  në vende të ndryshme të botës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist